our journey into the world of bookbinding

Collaboration with The Kruch

In Books on 7 08 2012 at 15:41

Los Cuentos de Ben, 1st edition

A finals de juliol vam iniciar un projecte conjunt amb el dibuixant The Kruch per a editar algunes de les seves històries i realitzar petits quaderns amb portades il·lustrades per ell.

Tant els quaderns (a l’esquerra) com el petit conte estan impresos digitalment i cosits en tres punts, els fulls de la llibreteta són paper blanc A4 tallat a mida.

Un plaer compartir la creativitat i el procés amb el Kruch i ajudar-lo a materialitzar aquestes creacions!

One of the notebooks, the artist, the Kruch, and the inside of the 1st storybook

One day recently our friend and illustrator The Kruch came by to pay us a visit. We helped him put together a test print of one of a series of comic stories that he’d created. We also used one of his illustrations to put together a couple of notebooks and we think they turned out quite fine. We are looking forward to more collaborations with him!

The covers and the comic are printed on cardstock and plain A4 office paper was used for the pages of the notebooks. We sewed them with three hole pamphlet stitch and red linen thread.

Advertisements
  1. M’agradara molt veure aquestes noves creacions colaboratives en directe. M’encanten els colors… :)

    • Aviat més informació sobre aquesta col·laboració! Jo era una mica reticent a colors tan brillants, però la veritat és que van quedar molt bé! Clar que és la qualitat d’impressió digital, però a aquest nivell no ho podem fer tot perfecte!

      • Una de les coses que he apres de tu es que quan es fan coses a ma, la imperfeccio es bonica. Crec que l’objecte fet a ma parla amb senzillesa i illusio, diu que vol ser bonic de veritat! Sense pretencions, humil i huma… es un nen petit! Aixi es la cosa bonica feta a ma!sobre els colors… ja saps que a mi m’agrada molt l’arc de sant marti :)

Leave us a comment, reply, note... :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s