our journey into the world of bookbinding

Agendes, agendas!

In Books on 15 01 2013 at 21:10

Agenda for 2013 designed by The Kruch

Hem estat una mica enfeinats en aquest canvi d’any acabant d’enllestir les més de 25 agendes enquadernades a mà que ajudaran a organitzar-se el 2013 a bastantes persones!

A sobre i a sota d’aquestes paraules hi ha imatges de l’agenda que va dissenyar The Kruch i que ha venut a la seva botiga Etsy. Ha sigut molt bona pràctica per a enquadernar per primer cop una sèrie considerable amb contingut, cosa de la qual només teníem l’experiència d’un exemplar d’una novel·la per al seu autor. El fet d’imprimir en sèries petites i dependre d’impressores que romanen altament fora del nostre control fa que les irregularitats en la impressió siguin més freqüents del que voldríem. Tanmateix, els resultats són prou satisfactoris i ens diuen que els seus receptors queden ben contents!

*

We’ve been a little busy during the year change season trying to get the more than 25 agendas we’d been commissioned to ready! Here’s to hoping they’ll help their now owners organize themselves :)

Above and below these lines there are images of the agenda that The Kruch designed and that he sells online in his Etsy store. It’s been good practice to bind for the first time a considerable series of books with content in them, of which we only had the experience of a single copy of a novel for its author. The fact that we print such small editions and we have to depend on printers over which we have no control whatsoever makes printing irregularities the norm, something we are not completely pleased about. But, what can you do! The results are nevertheless quite satisfactory and their recipients seem to be happy about them!

View of the cover and one of the inside illustrations

També hem reeditat alguns exemplars de l’agenda de mes a la vista (ja només ens queda un full del calendari de rajoles!) i hem realitzat un disseny propi per a una agenda de setmana a la vista, derivat en part de la imatge de l’anterior, però en blanc i negre per economitzar.

En el cas de les agendes la major part dels materials són nous: les pàgines són paper blanc de la copisteria imprès amb tinta tòner… Però l’interior de les cobertes és de cartolina de capses de cereals o similars, i és clar, les portades de les agendes mes a la vista segueixen sent d’un antic calendari del 2004.

*

We also did a small edition of a 2013 version of the monthly view planner (we only have one page of the portuguese tiles’ calendar left!) and we designed our own weekly view planner, based on the earlier’s design, but in black and white for economy.

In all of the agendas most materials are new: the pages are white paper printed digitally in a copy shop… But the inside of the covers is made with cereal box card or something similar and, of course, the monthly planners’ covers are still made with an old calendar.

-1-45

Advertisements
  1. Deu ni do les que heu fet… i totes diferents? Ha de ser una passada planificar les setmanes en una agenda feta a ma. Deu ser com seure en una cadira tallada ma, menjar un pastis casola, dur un jersei teixit per l’avia, beure d’una copa bufada.. que maques son les coses fetes a ma!

    • Jeje, no, només hem fet tres models diferents d’agendes, la de setmana a la vista del Krucho, la de setmana a la vista meva i la de mes a la vista. I també he dissenyat calendaris, però no n’he imprès cap!

Leave us a comment, reply, note... :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s